Ova politika pokriva način na koji koristimo vaše lične informacije. Vašu privatnost uzimamo SERIOUSLY i preduzmemo sve mere da zaštitimo vaše lične informacije.

Koje informacije sakupljamo?

Prikupljamo samo podatke koji su nam potrebni što je povezano sa vašim nalogom. Ovo uključuje vaše:

  • Adresa za naplatu
  • Dostava Adresa
  • Email Adresa
  • Informacije o kreditnoj kartici ukoliko plaćate karticom

Pored toga, prikupljamo i informacije o vašoj IP adresi, tipu pretraživača i podatku Referentnih URL adresa. Mi koristimo ove podatke da sprečavamo pokušaje hakovanja, da nam pomognete da znamo koje veb pretraživače koriste i da saznaju odakle dolaze naši posetioci, kako bismo mogli poboljšati naš marketing.

Kako se koriste moje informacije?

Vaše informacije se koriste samo za popunjavanje vašeg naloga. Mi ne prodajemo ili ne distribuiramo Vaše podatke NIKADA.

Bezbednost i skladištenje

Na našem serveru se čuvaju samo podaci o obračunu, isporuci i naplati sadržaja naloga. Ove informacije se šifruju pomoću sloja Secure Sockets Layer pre nego što se prenose preko web servera. Podaci o vašoj kreditnoj kartici se ne čuvaju.

Kolačići i informacije o pretraživaču

Kolačići su mali fajlovi koji se nalaze na vašem računaru i omogućavaju nam da vas prepoznamo prilikom sledeće posete ili čuvamo sadržaj sadržaja korpe. Koristimo ih samo da pratimo ove informacije.